Service

Københavns Låsekompagni i København K tilbyder serviceydelser inden for følgende områder:

  • Sikring af private hjem og ejendomme
  • Sikring af erhverv
  • Udskiftning af låse
  • Omlægning og reparation af låse

Sikring af private hjem og ejendomme

Københavns Låsekompagni giver dig vejledning
om de forskellige alternativer, der kan sikre dit
hjem bedst muligt mod indbrud.

Sikring af erhverv

Alle virksomheder og ejendomme bør have et godt låsesystem med kopibeskyttede nøgler, så der er maksimal sikkerhed for at nøglerne ikke kan kopieres af hvem som helst. Et låsesystem giver ofte en mulighed for at differentiere adgang til bedste områder, f.eks ansatte i salgsafdeling ikke har adgang til servicerummet, mens ansatte i it-afdelingen har.

Til fællesdørerne i en beboelsesejendom er det væsentligste argument for et låsesystem oftest, at det har en længere levetid end låse uden system, fordi du slipper for dårlige nøglekopier, der kan slide en cylinder op på rekordtid. Det er f.eks. ikke unormalt at en gadedørecylinder uden system ikke holder mere end få år.


Omlægninger og reparation af låse

Har du mistet en nøgle, eller er den kommet i de forkerte hænder, stiller vi låsen om til et nyt sæt nøgler. Det er ALTID en god ide, at få stillet låsene om ved overtagelse af lejlighed/ejendom.


Montering af dørlukkere(dørpumper)

Dørlukkere er gode til de døre som man ønsker skal lukke mekanisk, som f.eks. branddøre, sikkerhedsdøre eller døre med meget trafik. En dørlukker kan benyttes på både indvendige og udvendige døre, hvor man ikke ønsker at døren skal stå åben. Dørlukkere har mange gode egenskaber og kan bl.a. indstilles til at dæmpe lukningen de sidste 10 cm. 


Montering af gitre

Har du brug for sikring mod indbrud i virksomheden eller privat, har vi løsningen til dig. Vi leverer flere forskellige gitreløsninger.


Alarmsikring

Med en alarm får du en komplet sikkerhed og service pakke, som indeholder alt: installation af alarm, vagtpatrulje og teknisk service på stedet. Alarmen har en speciel konstant overvåget mobil alarmsender med direkte forbindelse til kontrolcentral. Alarmløsningen er komplet trådløs, med små diskrete enheder og som nemt kan betjenes i det daglige.

 

Skriv til os

Skriv til os for yderligere information omkring vores serivce eller produkt.